6.2.2022

AIKA ON UNESTA NOUSTA

"Yljän viipyessä tuli heille kaikille uni ja he nukkuivat, Mutta yösydännä kuului huuto: Katso, ylkä tulee"! (Matt.25:5-6).

Messiaan tulemus on lähellä, - aivan oven edessä! Nooan ja Lootin päivät ovat jo käsillä, - tulee vaikeita aikoja, - sotaa, nälänhätää ja ruttoa. Ihmiset ajetaan viimeiseen suureen ahdistukseen ja monet menehtyvät peljätessään, mikä maanpiiriä kohtaa! Pyhiä vainotaan, aika on lopussa ja vain arkissa olevat pelastuvat! "Puhdas-sydämiset saavat nähdä Hänet"(Matt.5:8), "eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää". (Ilm.21:27). Ihmisen Pojan päivänä tulee olla nuhteeton ja Hän antaa valituilleen siihen voiman, (IKor.1:8). Syntiset ja synnintekijät jäävät portin ulkopuolelle! (Luuk.13:27-28).

Kaikki kristilliset kirkot ja lahkot ovat jo valinneet osansa. He ovat valtion ja valtaeliitin talutusnuorassa ja hyväksyvät median rummutuksen. He ovat tästä maailmasta ja kumartavat petoa. Pedon kumartajille käy samoin kuin portolle, - heidän perustama kristillisyys armon irstauksineen tuhotaan! (Juuda 4), (Ilm.18:20,24).

Tässä kaikessa on kyse siitä, että neljännen valtakunnan ohjaama valtaeliitti hallitsee ja valvoo, sekä samaan aikaan tuhoaa osan väestöstä, jotta maa pelastuisi ja että transhumanistinen eli paranneltu ihminen säilyisi jatkamaan "ikuista elämää hiilineutraalissa ja puhtaassa ympäristössä", (Dan.7:23). He jatkavat "uutta normaalia elämää" kunnes yht´äkkiä hävitys tulee ja vie heidät kaikki. Jokainen maan asukas on vapiseva, sillä Messiaan päivä tulee ja se on sangen peljättävä! Taivaan voimat järkkyvät ja maa ja kaikki mitä siinä on palavat. Korkein kostaa kaikille niille, jotka vääryyttä ja syntiä tekevät ja turmelee ne, jotka maapiirin ovat turmelleet, (Matt.24:27-39), (II Piet 3:10-12), (Ilm.11:18), (Jes.13:9-13), (Jooel.1-3 luvut), (Sefan.1-3 luvut).

Mitään kristittyjen julistamaa "antikristusta temppeleineen" ei enää tule. Antimessias-Paavi istui jo valtaistuimelle ja julisti olevansa "Messiaan sijainen maan päällä". "Minä istun kuningattarena enkä ole leski enkä ole surua näkevä" (Ilm.18:7). "valtakuntien valtiatar, - minä en ole leskenä istuva", (vertaa Jes.47, Jer. 50,51 luvut  /  Ilm.17 ja 18 luvut ). Mutta peto sensijaan tulee ja porton sekä väärän profeetan innoittamana se saa kaikki kumartamaan itseään, - "jokaisen, joka ei ole elämän kirjaan kirjoitettu", (Ilm.13:8).

Ole viisas neitsyt! Älä hae saarnamiesten väärää voitelua, äläkä saastuta itseäsi! Älä kumarra petoa, vaan kumarra Häntä, joka on taivaan ja maan luonut! Valvo ja pyhity ja pidä itsesi puhtaana Jeshua Messiaan tulemukseen saakka, (Dan.12:10).

Kutsutuille, valituille ja uskollisille: "Kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä", (Luuk.21:28).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti